blog tune

Followers

Sep 1, 2010

thanks zatul!!

siap print screen lg tuh,,hakhak

hahaha..sblum ni xpernah perasan pun...tiba2 td tgk kt chat box dpt thu ada org bg award..hikhik.. credit to zatul,, thanks for the award dear... "BLOG WALKING AWARD 2010" ada jgk org sudi tag sy,,hihihi.....so alang2 sy ngah mengntuk after long study and tmbh plak bru lepas mkn for sahur..mata yg berat ini perlu di ringankan..so jom layan question2 berikut,,try to answer sincerely as i could...

1. Apa yang bermain di fikiran sekarang ni?
huh,,sgt kena la soklan ni dgn aku skrg..yg bermain di fikiran aku skrg ialah "jeles org lain xda midterm,aku plak berderet2 midterm..xtmbh lg dgn labtest..adoyaii,,,tension!!! dh la ht & perasaan ak dh lama balik kmpung,jasad je ni yg stuck kt Melaka lg..huh!!" lg 1 "mcm mana lg aku nk wat utk buat 'dia' fhm situasi ak skrg..wahai kamoo, tolong la jgn push sy,sy dh xtahu apa ptut sy buat..bnyak ht yg sy nk kena jaga..tolong la mengerti"

2. Apakah nama samaran saya?
dr dlu smua org pnggil sy 'ain' jer...kdg2 ada jgk pnggil sy 'inn'...mse kecik2 nama manja sy 'ain jannah'...si dia pnggil sy.....hmmm..ada la...mne leh gtaw...hikhik

3. Berikan 3 orang yang anda sayang?
hmm....cm cikit sgt je 3...nk bg lebih bleh x?? hehe
firstly of coz my lovely parents..xtaw la apa sy nk buat tnpa mak & abah..cyg diorg cgt2..
secondly..my siblings...there are one of my strenght instead of my parents..
third,,,currently...him...but not forget to all my BFF...love u guys damn much!!

4. Panggilan aku untuk si dia.
hmm...bg ak pnggilan tu xbermakna sgt pun...xpenting..ak ckp cmtu mybe sbb dh blajar dr pengalaman yg lepas2..pnggilan xmnjanjikan apa2 pun..yg utama adalah hati...tp terpulang la pd individu..chill...hehe...so pnggilan aku utk si dia....nama dia la...simple...hehe

5. Hadiah yang u all impikan dari seseorang yang istimewa.
hahahaha..soklan ni pun mcm kena ja timing nye..mklum lah...my birthday is coming soon,hehe..hmm...aku nk apa ea...klau ikutkn perangai ak,,ak ni jenis xkisah sgt..hadiah yg dtg dr ht..itulah yg paling di ingati...tp if nk menjawab soklan ni,ak nk share something la,,,actually, xda sapa yg pernah hadiahkan sy bunga..mksudnya...fresh flower...teringin la jgk kdg2 tu..mcm jiwang plak kn?? bkn pe..saje j suke2...apatah lg klau bunga tu dtg dr org yg istimewa kn?? istimewa xsemestinya bf....parents ker...siblings ker...BFF ker...hihihi..and 1 lg...teringin nk naik flight..mesti korang sume gelak kn?? huhuhu...seriously..aku blum pernah naik plane..haha..tu jer la kot..

6. Blog mana yang anda suka visit.
aku ni bkn la kaki blog sgt...ikut tyme..klau free jenguk la mana2 blog yg akuu rasa nk jenguk, klau xda masa..sebelah mata pun aku xpndang,,hahaha,,sbb tu la blog aku x daily updated and followers pun x ngetop sgt,,hahaha..facebooking jer lebey...hahahha

7. Tagkan 15 blogger.
haa..ni pun satu la problem..blogger mana la aku nk tag nih..hakhak..tgk la apa yg ada ea...check it out!!!
zatul
aan
kamarul

last but not least, i always wish for the best to each and everyone friends of mine in their life..kata org,even x msg, x kol, xberhubung tp yg penting..doa kita utk kwn2 sentiasa ada.. if berhubung, alhamdulillah..praise to Allah...hidup ini penuh dgn liku dan aku sentiasa ingat...bila aku lemah, apa yg boleh buat aku kembali kuat adalah...aku sentiasa ingat bahawa..Allah xpernah janji yg hidup ini akan senang & mudah..tp Allah berjanji..Dia akan sentiasa ada utk hamba2Nya yg ingat padanya...so bila kita susah ker...senang ker...jgn sesekali lupakan Dia..even kita bkn hambaNya yg baik dan taat tp jgn la pernah lupakan Dia...Allah itu Maha Pengampun dan Maha Penyayang...so always hold "Never Lose Hope"........insyaAllah..everything gonna be fine...


No comments:

Post a Comment

myTaG

ABAH (1) ADAM (2) ADVICE (5) AFF SUZUKI (2) AGAMA (13) AIDILFITRI (1) ALHAMDULILLAH (5) ALLAH (11) ANNOYING (1) ARTIST (6) BEAUTY (2) BENCANA (1) BEST (3) BFF (6) BIG (1) BINATANG (1) BIRTHDAY (6) BISNES (2) BLOGGER (4) BLOGWALKING (2) BLOUSE (1) BOLA (2) BULLY (1) BURDEN (1) BUS (2) BUSINESS (1) CANCER (1) CANTIK (3) CARE (2) CELEBRATION (2) CHOICE (5) CINTA (4) COMEL (2) CONCERN (3) CONGRATS (2) COUPON (1) COUSIN (2) CRIME (1) CRY (6) CUTE (3) CYBERSECURITY (1) DEMI LOVATO (1) DESPRATE (1) DESTINY (3) DISSAPOINTED (1) DOA (3) DOUBT (1) DRAMA (2) EAT (2) ENTERTAINMENT (1) ETIKA (1) EXAM (4) EXERCISE (1) FACE (2) FAITH (2) FAKE (2) FAMILY (32) FAMLY (1) FAT (1) FAVORITE (1) FEELING (7) FELINNA BEAUTY (1) FIFA (2) FINAL (1) FIX (2) FOOD (8) FORGIVE (1) FREE (2) FRIEND (11) FTMK (1) FUN (1) GADGET (2) GAME (1) GASTRIK (2) GEMUK (2) GILA (1) GIVEAWAY (2) GSC AEON Bandaraya Melaka (1) GUIDE (1) GUNUNG (1) HAPPINESS (1) HAPPY (7) HARAM (1) HARI RAYA (6) HATE (1) HATI (12) HAWA (5) HEART (5) HEAVY (1) HIKING (1) HOLIDAY (3) HOME (3) HOPING (2) HUNGRY (1) HURT (6) INFO (20) ISLAM (1) ISLAMIC (16) JEANS (1) JENAYAH (1) JIWA (4) JODOH (1) JOKE (2) JUDGEMENT (2) JUNIOR (1) KAHWIN (1) KAMBING (1) KARMA (1) KEK (1) KENANGAN (2) KIDS (1) KL (1) KUIH (1) KUPON (1) LAPAR (1) LAPPY (1) LAUGH (3) LELAKI (1) LIE (2) LIFE (20) LIVERPOOL (1) LOVE (31) LUCK. RINDU (2) LUNCH (2) MAAL HIJRAH (1) MAD (2) MALAYSIA (2) MCD (1) MELAKA (6) MENANGIS (1) MENU (1) MERCY (1) MERLIN (1) MISTAKE (1) MITC (1) MOONSON (1) MOTHER (2) MOVIE (1) MUFFIN (1) MUSIC VIDEO (12) MUSLIMAH (1) MYSELF (4) NASI (1) NASI CAMPUR (1) NASIHAT (1) NETWORK (1) NEW (2) NEW YEAR (1) NIGHT (1) NIKAH (1) ONE (1) OPEN HOUSE (1) OTHER (1) OVERDOSE (1) OWL (1) PAIN (2) PARIS (1) PAST (1) PC FAIR (1) PEDAS (1) PENGANTIN (1) PEOPLE (2) PERANTAU (1) PEREMPUAN (1) PESANAN (2) PHONE (2) POEM (2) PRAYER (2) PRECIOUS (1) PRESSURE (2) PRICE (1) PUASA (4) QUESTION (1) QUOTES (1) RAIN (2) RAPE (1) RASULULLAH (1) REASON (1) REGRET (1) RELATIONSHIP (2) REVENGE (1) REVISE (1) REZEKI (3) RINDU (1) ROGOL (1) ROKOK (1) ROMANCE (1) RUN (1) SABAR (2) SACRIFICE (3) SAD (5) SCREENING (1) SECURITY (1) SEDIH (2) SEGMENT (3) SELFISH (1) SEMESTER (3) SENSE (1) SENSITIVE (1) SHARE (2) SHOWROOM (2) SIGNTECH (1) SINETRON (1) SISTER (1) SLEEP (2) SMILE (5) SNAPSHOT (1) SOGO (1) SONG (1) SPANISH (1) SPECIAL (1) SPORT (5) STORM (1) STRENGTH (7) STRESS (1) STUDY (6) SUNNAH (1) SUNSHINE (1) SUPER (1) SUPPORTIVE (1) SURAH (1) SWEET (2) SYARIAT (1) SYUKUR (2) TENSION (1) TERENGGANU (4) TIDUR (1) TIKCKET (1) TIRED (1) TORN (1) TRAVEL (3) TRIP (1) TV (2) UMUR (1) UNDEFINED (1) UNDERSTANDING (1) UNHAPPY (1) UTEM (6) VAMPIRE DIARIES (1) VD (1) WANITA (4) WASTED (1) WEDDING (7) WOMEN (2)