blog tune

Followers

Sep 13, 2010

happy birthday to me!!!


Happy Birthday to Me,,,HAPPY Birthday to ME,,,happy BirthDAY to mySELF,,,hAPPy biRThday to ME,,,yeyyyy....hehehehehe..now genap la umur aku 22 tahun,huhuhu..UMUR dah makin bertambah tp xtaw la apa aku nk dlm hidup ni,hakhak!! tp TAKPER la,,,insyaAllah,, everythings gonna be fine...I can conTRoL my Own LiFe,,oKK??hehehe...org 1st yg wish kt aku, oF c0z la my FamILy,,mak, ABah,,,& adik2KU tercYG,,,thanks to Wan NUR AtiQah,,msg biRThday fiRst yg masuk inboX fon aku,,,hehehe,,thankYou cYG,,,TAK lupe jgn frenS2 kt faceBOok yg wish MYbirthday...thank You So Muchh guyS!!!

ni antara org2 terAWAL yg wish my birthday kt fb

Aku hanya berharap hidup aku semakin hari semakin baik,,,sape xkn ada perubahan dalam hidup kan?? selain drpd itu, aku sentiasa cuba utk menjadi MUSLIMAH yg lebih baik,,kita hidup kat dunia ni xlama..bila2 masa jer Allah bleh amek nyawa kita jika Dia berkehendak,,,so kita sbg hambaNya perlu sentiasa siapkan diri utk jmpe Dia nt,,,apa2pun yg kita buat, jgn lupa akan Dia yg sentiasa memerhati tindak tanduk kita di dunia yg fana ni,,,dah 22 tahun aku hidup di dunia ni..mcm2 ragam manusia aku dah jumpa,,,dan yg paling penting, aku sedar & fhm bnyak perkara dlm dunia ni skrg,,,yg boleh membuatkan aku menjadi lebih matang & lebih bijak utk membuat keputusan...tapi...tak dinafikan, Allah itu Maha Berkuasa..mcm aku ckp td, jika Dia berkehendak, even aku berjaga2 mcm mana skali pun, kalau Allah nk uji aku, tetap juga aku akan menghadapi kesusahan yg mahu di uji Allah terhadap aku...so sbg hambaNya yg baik, jika kita dapat musibah @ masalah,, sabarlah,,,,bnyak2 berdoa padaNya semoga Dia kuatkan hati kita utk mengharungi segalanya,,,insyaAllah,,,,

selain tu,,,,aku jugak nk majukan diri...cuba berubah...bunag yg keruh,,ambil yg jernih..
klau boleh,,perangai2 teenager yg gila enjoy tu aku nk kurangkan...aku ni bkn lah kaki enjoy mana pun tp rasanya mcm ter'lebih' enjoy jugak la aku nih...hihihi..apa yg wajib aku akan cuba kemaskan,,apa yg sunat..ringan2kn tulang utk buat,,,hehehe
last but not least, aku nk SEMUA kwn2 aku tahu,,,aku syg korang!! syg sgt2!! to all my BFF..u guys so great!! apa lah aku tanpa korg dlm hidup aku ni..and I know u are reading this,,,thanks to you..u really a great friend to me!! Doa aku akan sentiasa mengiringmu,,it's so great & awesome when u have frens which really2 understand you & really2 know who you are..I'm glad I'm having you,,,thanks a lot!! keep following me at blog ok?? hehehehe

HAPPINESS is not hard to Find...
it's beside you
it's in front of you
it's at your back
it's around you
IT'S JUST A MATTER OF APPRECIATION


No comments:

Post a Comment

myTaG

ABAH (1) ADAM (2) ADVICE (5) AFF SUZUKI (2) AGAMA (13) AIDILFITRI (1) ALHAMDULILLAH (5) ALLAH (11) ANNOYING (1) ARTIST (6) BEAUTY (2) BENCANA (1) BEST (3) BFF (6) BIG (1) BINATANG (1) BIRTHDAY (6) BISNES (2) BLOGGER (4) BLOGWALKING (2) BLOUSE (1) BOLA (2) BULLY (1) BURDEN (1) BUS (2) BUSINESS (1) CANCER (1) CANTIK (3) CARE (2) CELEBRATION (2) CHOICE (5) CINTA (4) COMEL (2) CONCERN (3) CONGRATS (2) COUPON (1) COUSIN (2) CRIME (1) CRY (6) CUTE (3) CYBERSECURITY (1) DEMI LOVATO (1) DESPRATE (1) DESTINY (3) DISSAPOINTED (1) DOA (3) DOUBT (1) DRAMA (2) EAT (2) ENTERTAINMENT (1) ETIKA (1) EXAM (4) EXERCISE (1) FACE (2) FAITH (2) FAKE (2) FAMILY (32) FAMLY (1) FAT (1) FAVORITE (1) FEELING (7) FELINNA BEAUTY (1) FIFA (2) FINAL (1) FIX (2) FOOD (8) FORGIVE (1) FREE (2) FRIEND (11) FTMK (1) FUN (1) GADGET (2) GAME (1) GASTRIK (2) GEMUK (2) GILA (1) GIVEAWAY (2) GSC AEON Bandaraya Melaka (1) GUIDE (1) GUNUNG (1) HAPPINESS (1) HAPPY (7) HARAM (1) HARI RAYA (6) HATE (1) HATI (12) HAWA (5) HEART (5) HEAVY (1) HIKING (1) HOLIDAY (3) HOME (3) HOPING (2) HUNGRY (1) HURT (6) INFO (20) ISLAM (1) ISLAMIC (16) JEANS (1) JENAYAH (1) JIWA (4) JODOH (1) JOKE (2) JUDGEMENT (2) JUNIOR (1) KAHWIN (1) KAMBING (1) KARMA (1) KEK (1) KENANGAN (2) KIDS (1) KL (1) KUIH (1) KUPON (1) LAPAR (1) LAPPY (1) LAUGH (3) LELAKI (1) LIE (2) LIFE (20) LIVERPOOL (1) LOVE (31) LUCK. RINDU (2) LUNCH (2) MAAL HIJRAH (1) MAD (2) MALAYSIA (2) MCD (1) MELAKA (6) MENANGIS (1) MENU (1) MERCY (1) MERLIN (1) MISTAKE (1) MITC (1) MOONSON (1) MOTHER (2) MOVIE (1) MUFFIN (1) MUSIC VIDEO (12) MUSLIMAH (1) MYSELF (4) NASI (1) NASI CAMPUR (1) NASIHAT (1) NETWORK (1) NEW (2) NEW YEAR (1) NIGHT (1) NIKAH (1) ONE (1) OPEN HOUSE (1) OTHER (1) OVERDOSE (1) OWL (1) PAIN (2) PARIS (1) PAST (1) PC FAIR (1) PEDAS (1) PENGANTIN (1) PEOPLE (2) PERANTAU (1) PEREMPUAN (1) PESANAN (2) PHONE (2) POEM (2) PRAYER (2) PRECIOUS (1) PRESSURE (2) PRICE (1) PUASA (4) QUESTION (1) QUOTES (1) RAIN (2) RAPE (1) RASULULLAH (1) REASON (1) REGRET (1) RELATIONSHIP (2) REVENGE (1) REVISE (1) REZEKI (3) RINDU (1) ROGOL (1) ROKOK (1) ROMANCE (1) RUN (1) SABAR (2) SACRIFICE (3) SAD (5) SCREENING (1) SECURITY (1) SEDIH (2) SEGMENT (3) SELFISH (1) SEMESTER (3) SENSE (1) SENSITIVE (1) SHARE (2) SHOWROOM (2) SIGNTECH (1) SINETRON (1) SISTER (1) SLEEP (2) SMILE (5) SNAPSHOT (1) SOGO (1) SONG (1) SPANISH (1) SPECIAL (1) SPORT (5) STORM (1) STRENGTH (7) STRESS (1) STUDY (6) SUNNAH (1) SUNSHINE (1) SUPER (1) SUPPORTIVE (1) SURAH (1) SWEET (2) SYARIAT (1) SYUKUR (2) TENSION (1) TERENGGANU (4) TIDUR (1) TIKCKET (1) TIRED (1) TORN (1) TRAVEL (3) TRIP (1) TV (2) UMUR (1) UNDEFINED (1) UNDERSTANDING (1) UNHAPPY (1) UTEM (6) VAMPIRE DIARIES (1) VD (1) WANITA (4) WASTED (1) WEDDING (7) WOMEN (2)