blog tune

Followers

May 29, 2013

24/05/2013 - 27/05/2013

No comments:
Assalamualaikum :)
Jumaat yang lepas (24/05/2013) Ain dan keluarga bertolak ke Kuala Lumpur untuk menghadiri kenduri sepupu Ain di Bangi yang berlangsung pada hari Sabtu (25/05/2013).

on Sunday (26/05/2013) we went to Sogo KL to shop, we've been there like the whole day, haha.. and then, on Monday morning (27/05/2013) we heading back to Kuala Terengganu and arrived at 9 pm.

tak banyak pun snap gambar, ini je yang ada
check it out (^_^)y

me and Elhami yg sgt adorable dan manja

kami kami yang suka bergambar, ramai lagi sebenarnya x muat frame dah,hikhik

ayah teh struggle nak pegang Elhami ni

akma dan ayah teh tersayang nya..

stop for lunch at RNR Kuantan, ayam kicap mak & telur masin tok

bincang apa tuu..khuyuknya

budak budak zaman sekarang, budak budak teknologi

Elhami merenung tokki, very cute

Elhami manja dengan papa nya, disaksikan leh Alia dan Alma

"Mummy, Elhami nak makan ayam kurmaa...."

nak letak caption apa nih..makan makan...

Cu fami, tokki dan tok

ketibaan orang Sabah, macam sambut pengantin nih, hehe

Cik la, Ucu, Ciknoli dan Sofea

setelah sekian lama tak jumpa dan pegang Elhami

Not to forget, my BFF engagement
(26/05/2013)
congratulation darling
Nurul Farhana binti Kamarul Rashid
happy tears :)
I'm sorry cannot be there as you requested, but I promise I will be there on your wedding day. I'm so happy for you, no words can express it. Mmuuuaahhhh !!!

you look gorgeous !!!


May 21, 2013

1001 rasa

No comments:
Assalamualaikum,
suka suka Ain je  kan nak update blog taknak update blog
haha, biasa lah tu
one more thing, sorry kalau lagu ni mem'bising'kan segenap ruang bilik korang..love that song so much, playing it everyday..get her new album okay !


so......
apa yang 1001 rasa tu??
it's normal I guess for someone like me
I mean who still umemployed, staying at home
macam macam perasaan boleh datang
yang baik Alhamdulillah
yang tak baik ni la yang menyiksa jiwa dan raga Ain
tak suke...

jahat betul syaitan ni, suka suntik yang tak elok
zikir kena selalu menitip di bibir (betul ke tatabahasa aku nih,haha)
insyaAllah kalau kita selalu ingat Allah,
kekuatan tu akan datang dengan sendirinya

kalau manusia luka kan hati kita
jangan bersedih, doa dengan Allah, mintak dengan Allah
kan Allah pencipta hati kita
kita mintak Allah jaga hati kita
yakin yang Allah sentiasa ada dan ingat kita
kita je kadang kadang lupa Dia
so takyah sedih sedih
Allah kan ada :)

It's hard to change thing or people around me, so I need to change myself before I can change thing or people around me. Before I can make myself happy, I can't make other people to be happy. When someone hurt my feeling, I sad, I cry... but that make me stronger.

see you guys later :)

myTaG

ABAH (1) ADAM (2) ADVICE (5) AFF SUZUKI (2) AGAMA (13) AIDILFITRI (1) ALHAMDULILLAH (5) ALLAH (11) ANNOYING (1) ARTIST (6) BEAUTY (2) BENCANA (1) BEST (3) BFF (6) BIG (1) BINATANG (1) BIRTHDAY (6) BISNES (2) BLOGGER (4) BLOGWALKING (2) BLOUSE (1) BOLA (2) BULLY (1) BURDEN (1) BUS (2) BUSINESS (1) CANCER (1) CANTIK (3) CARE (2) CELEBRATION (2) CHOICE (5) CINTA (4) COMEL (2) CONCERN (3) CONGRATS (2) COUPON (1) COUSIN (2) CRIME (1) CRY (6) CUTE (3) CYBERSECURITY (1) DEMI LOVATO (1) DESPRATE (1) DESTINY (3) DISSAPOINTED (1) DOA (3) DOUBT (1) DRAMA (2) EAT (2) ENTERTAINMENT (1) ETIKA (1) EXAM (4) EXERCISE (1) FACE (2) FAITH (2) FAKE (2) FAMILY (32) FAMLY (1) FAT (1) FAVORITE (1) FEELING (7) FELINNA BEAUTY (1) FIFA (2) FINAL (1) FIX (2) FOOD (8) FORGIVE (1) FREE (2) FRIEND (11) FTMK (1) FUN (1) GADGET (2) GAME (1) GASTRIK (2) GEMUK (2) GILA (1) GIVEAWAY (2) GSC AEON Bandaraya Melaka (1) GUIDE (1) GUNUNG (1) HAPPINESS (1) HAPPY (7) HARAM (1) HARI RAYA (6) HATE (1) HATI (12) HAWA (5) HEART (5) HEAVY (1) HIKING (1) HOLIDAY (3) HOME (3) HOPING (2) HUNGRY (1) HURT (6) INFO (20) ISLAM (1) ISLAMIC (16) JEANS (1) JENAYAH (1) JIWA (4) JODOH (1) JOKE (2) JUDGEMENT (2) JUNIOR (1) KAHWIN (1) KAMBING (1) KARMA (1) KEK (1) KENANGAN (2) KIDS (1) KL (1) KUIH (1) KUPON (1) LAPAR (1) LAPPY (1) LAUGH (3) LELAKI (1) LIE (2) LIFE (20) LIVERPOOL (1) LOVE (31) LUCK. RINDU (2) LUNCH (2) MAAL HIJRAH (1) MAD (2) MALAYSIA (2) MCD (1) MELAKA (6) MENANGIS (1) MENU (1) MERCY (1) MERLIN (1) MISTAKE (1) MITC (1) MOONSON (1) MOTHER (2) MOVIE (1) MUFFIN (1) MUSIC VIDEO (12) MUSLIMAH (1) MYSELF (4) NASI (1) NASI CAMPUR (1) NASIHAT (1) NETWORK (1) NEW (2) NEW YEAR (1) NIGHT (1) NIKAH (1) ONE (1) OPEN HOUSE (1) OTHER (1) OVERDOSE (1) OWL (1) PAIN (2) PARIS (1) PAST (1) PC FAIR (1) PEDAS (1) PENGANTIN (1) PEOPLE (2) PERANTAU (1) PEREMPUAN (1) PESANAN (2) PHONE (2) POEM (2) PRAYER (2) PRECIOUS (1) PRESSURE (2) PRICE (1) PUASA (4) QUESTION (1) QUOTES (1) RAIN (2) RAPE (1) RASULULLAH (1) REASON (1) REGRET (1) RELATIONSHIP (2) REVENGE (1) REVISE (1) REZEKI (3) RINDU (1) ROGOL (1) ROKOK (1) ROMANCE (1) RUN (1) SABAR (2) SACRIFICE (3) SAD (5) SCREENING (1) SECURITY (1) SEDIH (2) SEGMENT (3) SELFISH (1) SEMESTER (3) SENSE (1) SENSITIVE (1) SHARE (2) SHOWROOM (2) SIGNTECH (1) SINETRON (1) SISTER (1) SLEEP (2) SMILE (5) SNAPSHOT (1) SOGO (1) SONG (1) SPANISH (1) SPECIAL (1) SPORT (5) STORM (1) STRENGTH (7) STRESS (1) STUDY (6) SUNNAH (1) SUNSHINE (1) SUPER (1) SUPPORTIVE (1) SURAH (1) SWEET (2) SYARIAT (1) SYUKUR (2) TENSION (1) TERENGGANU (4) TIDUR (1) TIKCKET (1) TIRED (1) TORN (1) TRAVEL (3) TRIP (1) TV (2) UMUR (1) UNDEFINED (1) UNDERSTANDING (1) UNHAPPY (1) UTEM (6) VAMPIRE DIARIES (1) VD (1) WANITA (4) WASTED (1) WEDDING (7) WOMEN (2)