blog tune

Followers

Sep 20, 2010

terbabas

Assalamualaikum, hye guys,,,
seharian aku x update blog semalam kan??
huhuhu,,xda mood la.. setiap kali nk kena balik Melaka memg mcm ni, terus hilang mood2 ceria aku,, sayang sgt nk tinggalkan mak & abah, adik2 & rumah,,, love being at home.
aku smpai Melaka dlm 5 lebih, then tggu teksi & smpai kt hostel TTU2 ku yg 'tercinta' ni around 6.15 am.. hahahaha,,sblum smpai hostel aku hntar adik dlu kt hostel Bunga Raya..lepas pastikan dia selamat smpai bilik bru la aku balik TTU2 plak,,cyg dia sgt..huhu
smpai jer bilik terus capai ubat ku yg 'tersayang' plak,,hahaha,,gastrik menyerang coz semalaman x mkn apa2 hnya minum air jer..bagai nk gila aku dibuatnya dgn kesakitan yg aku rasakan di tambah plak dgn air-cond bas SP BUMI yg menggila bgaikan ribut taufan,,,gila la,beku!!u guys bayangkan la apa yg aku rasa,,huhuhu
so lepas aku mkn ubat, borak2 jap dgn si dia smpai tertido...kesian dia ckap sorg2,,hahaha.. sorry sayang..TAK SENGAJA TAW,penat sgt,,,hehehe
efek ubat buatkan aku TIDO MATI means MISS CLASSES,haha..what to do?? adoyaiii...

bgun jer dr tido, badan mcm terlebih energy la plak, lepas kms brg2 masuk loker, satu bilik aku kemas smpai ke meja study,,BERDEBU GILERR!! dh siap kemas smue2, aku mandi..basuh baju..solat Zohor then tgk movie 'LAGENDA ANAK SETAN' dengan my rumate Ana & Ika..smbil menikmati kuih2 raya yg di bawa,,xda selera lg nk mkn sbnarnya, tp terpksa mkn sbb xnk GASTRIK menyerang lg,,,huh!! mlm ni kalau xda apa2 aral yg melintang, si dia nk bwk aku g makan..
kalau u guys nk tahu, si dia dh merajuk taw..marah2 manja gtu sbb aku xmakan lg,,
dia risau sgt coz taknak aku sakit lg,,,,SAYANG kamoo lebey,,,hikhik
hahaha,,cm funny plak aku cter sal ni sume kt blog aku nihh,,xpernah2 aku buat,,
tapi....ntah la...xtaw nk define cmna,,fhm2 sendiri la..so 'undefined' la yerrr..hikhik

this week schedule:
minggu ni ada 2 lg midterm yg blum selesai; LAN & WEB..
22hb & 23hb satu petang satu pagi..
and part yg paling best, AKU TAK STUDY LAGI !!haha
insyaAllah mlm ni la kot start slow2..
selain tu, follow up Bengkel II yg xtahu apa 'condition'nyerr
and mini2 project yg blum start pun lg,,
NEED A HARD WORK here,,haha
insyaAllah aku akan complete kn smue ni,chayok2!!

hal2 yg lain plak (a.k.a mslh hati perasaan jiwa konflik scandal,semua lah senang...huisshhh,, Perdana Menteri pun xda mslh mcm aku nihh,,hahaha).. actually dun have any idea to comment regarding this matter but all this thing bother me so muchhh.. oopppss, before that, this problem completely not related to my BF ok?? we were fine,loving each other la katakan,,haha
it's about someone else.. someone I respect..
actually I don't know what exactly I'm thinking about
just hoping he'll be fine and have a better life without my existence in his life
and so far I guess it is so..InsyaAllah
ok la guys,,smpai sni dlu k..
take care all & have a great day
LOVE YOU ALL

Wassalam,,,,




No comments:

Post a Comment

myTaG

ABAH (1) ADAM (2) ADVICE (5) AFF SUZUKI (2) AGAMA (13) AIDILFITRI (1) ALHAMDULILLAH (5) ALLAH (11) ANNOYING (1) ARTIST (6) BEAUTY (2) BENCANA (1) BEST (3) BFF (6) BIG (1) BINATANG (1) BIRTHDAY (6) BISNES (2) BLOGGER (4) BLOGWALKING (2) BLOUSE (1) BOLA (2) BULLY (1) BURDEN (1) BUS (2) BUSINESS (1) CANCER (1) CANTIK (3) CARE (2) CELEBRATION (2) CHOICE (5) CINTA (4) COMEL (2) CONCERN (3) CONGRATS (2) COUPON (1) COUSIN (2) CRIME (1) CRY (6) CUTE (3) CYBERSECURITY (1) DEMI LOVATO (1) DESPRATE (1) DESTINY (3) DISSAPOINTED (1) DOA (3) DOUBT (1) DRAMA (2) EAT (2) ENTERTAINMENT (1) ETIKA (1) EXAM (4) EXERCISE (1) FACE (2) FAITH (2) FAKE (2) FAMILY (32) FAMLY (1) FAT (1) FAVORITE (1) FEELING (7) FELINNA BEAUTY (1) FIFA (2) FINAL (1) FIX (2) FOOD (8) FORGIVE (1) FREE (2) FRIEND (11) FTMK (1) FUN (1) GADGET (2) GAME (1) GASTRIK (2) GEMUK (2) GILA (1) GIVEAWAY (2) GSC AEON Bandaraya Melaka (1) GUIDE (1) GUNUNG (1) HAPPINESS (1) HAPPY (7) HARAM (1) HARI RAYA (6) HATE (1) HATI (12) HAWA (5) HEART (5) HEAVY (1) HIKING (1) HOLIDAY (3) HOME (3) HOPING (2) HUNGRY (1) HURT (6) INFO (20) ISLAM (1) ISLAMIC (16) JEANS (1) JENAYAH (1) JIWA (4) JODOH (1) JOKE (2) JUDGEMENT (2) JUNIOR (1) KAHWIN (1) KAMBING (1) KARMA (1) KEK (1) KENANGAN (2) KIDS (1) KL (1) KUIH (1) KUPON (1) LAPAR (1) LAPPY (1) LAUGH (3) LELAKI (1) LIE (2) LIFE (20) LIVERPOOL (1) LOVE (31) LUCK. RINDU (2) LUNCH (2) MAAL HIJRAH (1) MAD (2) MALAYSIA (2) MCD (1) MELAKA (6) MENANGIS (1) MENU (1) MERCY (1) MERLIN (1) MISTAKE (1) MITC (1) MOONSON (1) MOTHER (2) MOVIE (1) MUFFIN (1) MUSIC VIDEO (12) MUSLIMAH (1) MYSELF (4) NASI (1) NASI CAMPUR (1) NASIHAT (1) NETWORK (1) NEW (2) NEW YEAR (1) NIGHT (1) NIKAH (1) ONE (1) OPEN HOUSE (1) OTHER (1) OVERDOSE (1) OWL (1) PAIN (2) PARIS (1) PAST (1) PC FAIR (1) PEDAS (1) PENGANTIN (1) PEOPLE (2) PERANTAU (1) PEREMPUAN (1) PESANAN (2) PHONE (2) POEM (2) PRAYER (2) PRECIOUS (1) PRESSURE (2) PRICE (1) PUASA (4) QUESTION (1) QUOTES (1) RAIN (2) RAPE (1) RASULULLAH (1) REASON (1) REGRET (1) RELATIONSHIP (2) REVENGE (1) REVISE (1) REZEKI (3) RINDU (1) ROGOL (1) ROKOK (1) ROMANCE (1) RUN (1) SABAR (2) SACRIFICE (3) SAD (5) SCREENING (1) SECURITY (1) SEDIH (2) SEGMENT (3) SELFISH (1) SEMESTER (3) SENSE (1) SENSITIVE (1) SHARE (2) SHOWROOM (2) SIGNTECH (1) SINETRON (1) SISTER (1) SLEEP (2) SMILE (5) SNAPSHOT (1) SOGO (1) SONG (1) SPANISH (1) SPECIAL (1) SPORT (5) STORM (1) STRENGTH (7) STRESS (1) STUDY (6) SUNNAH (1) SUNSHINE (1) SUPER (1) SUPPORTIVE (1) SURAH (1) SWEET (2) SYARIAT (1) SYUKUR (2) TENSION (1) TERENGGANU (4) TIDUR (1) TIKCKET (1) TIRED (1) TORN (1) TRAVEL (3) TRIP (1) TV (2) UMUR (1) UNDEFINED (1) UNDERSTANDING (1) UNHAPPY (1) UTEM (6) VAMPIRE DIARIES (1) VD (1) WANITA (4) WASTED (1) WEDDING (7) WOMEN (2)