blog tune

Followers

Apr 30, 2011

2nd PAPER - Done!!

7 comments:
 Happy Birthday To You~~
Happy Birthday To You~~
Happy Birthday To Dear Mak~~~
Happy Birthday To You~~



hello hello hello guys, buat apa tu? yang duk kat rumah mesti tengah tengok TV kan,,,layan berita ke..kartun ker..apa2 je la, yg penting lagi seronok daripada aku yg terperap je kat hostel ni..boring sangat..hukhuk :(

my Asyraf tak available buat masa skrg, so takda sape nak layan kerenah saya buat masa ni.. Haha.. dia g Lumut, Perak.. ada family gathering kat Hotel Sweet Garden Golf Resort. Have Fun Dear :)
MISS YOU (^_^)

petang tadi, setel sudah paper final aku yg kedua..
Network Analysis & Design terbaekk, hope tak jumpa lagi yer.. Haha..


so 3 more paper to go, so miserable..
nak tahu kenapa miserable?? sbb housemate aku yg lain sume dah packing2 barang dari pagi tadi lg.. tinggal kami berempat je lagi drpd 12 orang. Aku balik exam petang td, diorang sume siap dah enjoy2 kat MIBC main bowling pastu jalan2 kat ekspo. Ekspo mana x sure plak aku.. Seronok kan tgk gelagat org dah hbis paper final...

petang tadi, lepas siap2 nak g exam, dduk depan laptop, pe lagi kan...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TADAAAA !!!


aikk..kenapa monyok?? sebab....sesangat MENGANTUK dan letih OTAK menghafal Network Analysis & Design...waaaaaa~~~~~
lepas dah SNAP! sana SNAP! sini, tiba2 teringat, "eh..exam jap g kat mana ekk??"
nmpak sgt x hafal jadual exam kan?? Hahaha...
amek slip exam...then tgk..OoOOooo, PBPI jekk
usha punya usha, tilik  punya tilik, aku baru perasan yang......


DIUMUMKAN bahawa....
pada semester ini, Cik Nor'ain didapati.....












































































































































































































































































tidak akan menduduki mana2 paper final beliau di DEWAN BESAR UTeM
hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha
hahahahahahahahaahahahhaahhahahahahahahahahahah
hahahaahhahahahahhhahahahahahaha!!!!!!!

p/s: dah bnyak hari aku stay up utk final, jerawat yg tak di undang sibuk je nk menyinggah ke muka aku....sakit taw,hukhuk ;(


my roomate, Jazira a.k.a Jajigha
suka dia dapat penuhkan laptop aku ni ea..
ni dia punya marka, Capyt punya pasal la ni, lama sgt tggu dia nak mai jemput puteri jajigha ni haaa... kena babab bru taw!! anyway Jaz...NAH!!!


Apr 29, 2011

1st paper DONE!

2 comments:
hey guys, I've done my first paper this morning,
comment?? OK laa...
most of the question similarly same with past year paper but my lecturer En.Zaki ni rajin orangnya...bnyak plak dia ubah style soklan tu. hikhik..
Alhamdulillah, ada yg boleh jawab, ada yang confuse.
yang dah hafal, ada lupa ckit2 so apa lagi..jawab dgn own words laa..
a.k.a main masak2 a.k.a GORENG, haha...

pic ni amek subuh tadi, awal gile aku siap2, haha...

sblum masuk exam hall, dapat SMS dari Abah,
"Jwb molek exam hari ni.. Mak dan abah doakan Ain.. byakkan baca doa dan selawat. " MISS THEM DAMN MUCH !!

habis jer exam tadi, aku g fakulti kejap, hantar kuiz..tererr tak, final week pun masih ada kuiz yg nak kena submit, cun!  Then, smpai jer rumah, aku terus meng'qada'kan tido, haha... dgn badan yg tak berapa nak sihat + satu malam tak tido, hasilnya.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 AKU BARU BANGUN !!!
tapi dah mandi taw..now nak makan plak so pasni baru boleh makan ubat

oh Ponstan, wait for me.. haha..
p/s: pray for me okay,, i'm so in pain :(

Apr 28, 2011

grrrrrr....

2 comments:
other student might be already pass a few paper,
but me? NOT EVEN ONE...hukhuk
not till this Friday...my first paper
i wish i can cross all out,like this..


means..final exam is over!!!

BUT>>>it's not...

still struggling... :(


EXAM..NOTES..REVISE...STAY UP..

 

Apr 26, 2011

C O N G R A T S

No comments:
benarlah apa yang dikata dengan...
Kita MANUSIA hanya mampu merancang, tetapi ALLAH yang menentukan segalanya. Setiap apa yang terjadi ada HIKMAH disebaliknya yang telah ditentukan Allah, sebagai hambaNya kita harus redha dengan ketentuanNya. Dalam masa yang sama, Allah juga mengajar kita untuk IKHTIAR, berusaha. Allah tidak akan mengubah nasib seseorang itu melainkan diri sendiri yang mahu berubah. Selebihnya TAWAKAL lah kepadaNya..

bila aku renung2kan kembali daripada awal tahun, bnyak apa yang aku rancang tidak menjadi seperti yang dirancang..ada saja halangan nya..dan ia sangat2 menguji kesabaranku. Tapi aku tak pernah mengalah, cuba sehabis daya untuk menjadikannya lebih baik. KESABARAN amatlah penting & yang penting, apa saja yg kita lakukan dalam keadaan kita sedang marah, mesti tak elok..

CONGRATS to Ashraf Muslim & Nur Dayana
for their engagement..
tadi aku tengok video pertunangan diorg kat facebook, sweet sgt. Persiapan pertunangan mereka sgt grand, mcm wedding event. Mungkin jgk diorg terus wat grand2 sbb insyaAllah diorg punya akad nikah 1 Syawal nanti diorg nak wat kat Tanah Suci, Mekah. Jom sama2 kita doakan semuanya berjalan dengan lancar utk mereka berdua eh.

pic ni aku amek kt facebook Ashraf Muslim, klik gambar untuk facebook beliau.

Dalam kita bergembira, jangan kita lupa pada yg sedang berduka..
TAKZIAH buat Ally Iskandar di atas pemergian ayahanda beliau.
Semoga Ally terus tabah menerima ujian ini, sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah untuk Allahyarham ayahanda Ally Iskandar..


Apr 25, 2011

No Other - Super Junior

No comments:

There’s no one like you, 
even if I look around it’s just like that, 
where else to look for?
A good person like you, 
a good person like you, with a good heart like you, 
a gift as great as you
How lucky that I’m the person who will try his hard to protect you, 
where else to look for?
A happy guy like me, 
a happy guy like me, 
the guy with the happiest smile like me


Your two warm hands gets cold when I’m cold
Your heart that used to be strong becomes sensitive when I’m hurt
Take my hands silently, hold me silently, 
I’m only wishing for such little comforts
You don’t know my heart that wanted to do more just for you


Call out my heart, free my soul
It always felt like the first time, 
these remaining days are more than the time that I came to love you


There’s no one like you, 
even if I look around it’s just like that, 
where else to look for?
A good person like you, 
a good person like you, with a good heart like you, 
a gift as great as you
How lucky that I’m the person who will try his hard to protect you, 
where else to look for?
A happy guy like me, 
a happy guy like me, 
the guy with the happiest smile like me


When my greedy heart gradually search to other directions
When my mind can’t handle whenever my greed grow even more
I know all those reasons that clearly says that you’re here, it’s the only one
I’m always thankful. I could do better as you do


Call out my heart, free my soul
It always felt like the first time, these remaining days are more than the time that I came to love you


There’s no one like you, even if I look around it’s just like that, 
where else to look for?
A good person like you, a good person like you, 
with a good heart like you, a gift as great as you
How lucky that I’m the person who will try his hard to protect you, 
where else to look for?
A happy guy like me, a happy guy like me, 
the guy with the happiest smile like me


You know, I’m a little bit shy sometimes, 
you don’t know but you’re burning like the sun, 
please understand my feelings
Even those girls that appears on TV shows are sparkling, 
you’re always be the one in my eyes (I’m going crazy crazy Baby)
Hearing you tell me that you love me, 
I have everything in this world, You & I, You’re so fine, 
is there someone like you?
I love you Oh, please know it, 
to me there’s only you, that I stupidly see you as my everything


We arrived on the same road, we’re just the same, how surprising, 
how grateful, it’s love


There’s no one like you, even if I look around it’s just like that, 
where else to look for?
A good person like you, a good person like you, 
with a good heart like you, a gift as great as you
How lucky that I’m the person who will try his hard to protect you, 
where else to look for?
A happy guy like me, a happy guy like me, 
the guy with the happiest smile like me

Alhamdulillah, syukur

4 comments:
Alhamdulillah, syukur Ya Allah atas rezekiMu
nikmatnya dapat makan nasi utk dinner mlm ni, dah lama x makan nasi, asyik melantak megi jer..tepu dah otak ni..hikhik. hope x efek performance aku utk final exam, tp aku redha...apapun, itulah rezeki yg diberi Allah utk aku..


move to the next topic
here...i wanna express my respond & feedback about one of Malaysian artist named Irma Hasmie. I'm so proud of her with his new image. Muslimah image. Macam ni la baru dikatakan icon. Perubahan yg sebegini la patut di buat contoh utk artis2 yg lain & juga remaja2 sekarang. To irma, again...I'm so proud of you. Keep the image, semoga anda istiqamah dgn perubahan yg baik ini & terus kuat dlm menghadapi apa jua cabaran selepas ini. 


pic2 ni aku amek dkt facebook Isma, then aku college kan. klik gambar utk ke facbook irma hasmie


p.s: tak elok apabila kita bangga dgn diri sendiri ataupun merasakan diri lebih baik drpd org lain, tapi aku bersyukur..bersyukur kerana masih diberikan petunjuk Allah, Apabila kita merasa takut bila berbuat dosa dan apabila kita mempunyai perasaan utk berubah, itu tandanya kita masih mempunyai iman, Jagalah iman itu sebaiknya. Semoga Allah bersama kita. AMIN.

Apr 22, 2011

6:03 PM

No comments:
Assalamualaikum, hye guys!! I wishing all of you have a great day, precious moment in your life, happiest time with your buddy, wonderful life with family, better day with your enemy & May you guys have a beautiful sunshine & gorgeous moon that will light you up when you are alone.. Find your sunshine & your moon if you don't have it. I have one...
For son & daughter, call your parents, they miss you & do your responsible as their children. For GF & BF, don't cheat your mate..appreciate what you have now or u'll regret someday in your old day,hehe.
For student, all the best for final exam. Make it up till the end & May Allah bless you guys with His Mercy. Amin.. and for everyone out there, good to see you again in here..AinJannah Precious Palace. I miss you guys!! with all the hardship & worries I've been through, it such a good good day I am feeling so relieve right now. Thanks Allah.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
last night, my left hand were bites by unknown insect. I'm not realized it, no pain at all but suddenly my hand got swollen. Not comfortable :(
After an hour, badan rasa panas jer,mcm nak demam. 1 badan rasa mcm gatal2..tak selesa sgt. Risau pun ada jugak.. pe benda la yg gigit aku nih. Aku tak tahan, aku g mandi, alhamdulillah, sejuk skit badan. Asyraf hantar minyak panas, dia sruh sapu kat bengkak tu. Alhamdulillah, pagi ni aku bangun, bengkak dah surut...sakit sikit2 jer.. :)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
okay, now a little bit update about my final exam:
29/4 - NETWORK & IT SECURITY
30/4 - NETWORK ANALYSIS & DESIGN
3/5 - WIDE AREA NETWORK
4/5 - MULTIMEDIA NETWORKING
5/5 - WIRELESS NETWORK & MOBILE COMPUTING

(banyak kan word 'NETWORK' dalam paper final exam aku nih?? Sbb..memang tu la major aku..Bachelor Science Computer in Networking. TERBAEKK!! )

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lately, aku kerap selisih faham dgn my dear..Asyraf. Asyik tegang jer. Actually aku ni ha yg kuat merajuk & suka marah2. I'm sorry dear. Thanks for being so understanding & patient with me. You are the most patient person I ever known,hehehe :)
Dear...
Words are not enough to express how much I love you.. 
You are the other half that makes me feel whole..
You are the sweetest man I know..
You bring nothing but love, peace, joy, and happiness to my soul..
last but not least,
Your smile is so comforting it makes my tears go away.. 
 

Apr 21, 2011

rintihanku

No comments:
Ya Allah,
tubuh ini tubuhMu,
mata ini mataMu,
mulut ini mulutMu,
hati ini hatiMu,
suatu saat nanti...akan kupulangkan kepadaMu..

Ya Allah...perut ini perutMu juga..
perut ini lapar Ya Allah,
perut ini menggengam erat,
mengalir peluh keringat..menahan..
 tubuh ini lemah  Ya Allah,
bibir ini kering Ya Allah,
sehari2an, lena menjadi temanku,

namun..Ya Allah,
aku masih bersyukur kerana masih diberi nikmatMu
udara yg ku hirup utk aku terus hidup,
aku masih diberi kesihatan utk solat,
dan akal utk berfikir, walaupun...lemah..

Ya Allah, jika ini ujian dariMu, 
aku redha Ya Allah..
jika ini balasan di atas dosa2ku,
ampunkan segala dosa2ku Ya Allah...
sesungguhnya Engkau yang Maha Pengasih,
lagi Maha Penyayang..

Amin...Ya Rabbal Alamin...


cintaMu

No comments:
Ya Allah, sejukkanlah dihati setiap hambaMu yg penuh syukur, limpahkanlah kehidupan hari ini menjadi lebih indah, lebih sihat & lebih membahagiakan. Ya Allah, janganlah Engkau menjadikan diri kami beban bagi diri kami sendiri walaupun hanya sekejap. Sayangilah kami & berkatilah kepada kami dgn kemudahan dlm menjalani hidup ini.
Ya Allah, Engkau yang menyembuhkan setiap luka dengan segenap cintaMu. aku mohon kepadaMu Ya Allah, sembuhkanlah siapapun memiliki luka dihatinya... Amin..
 

thanks Allah

No comments:
Alhamdulillah, thanks Allah. Thanks for listening to my prayer. Terima kasih di atas rezeki yang Kau berikan kepadaku. Hanya Kau yg Maha Mendengar lagi Maha Mengasihani hambaMu ini. Thanks for giving me strength to face this life, thanks for always be there for me. Ya Allah, sesungguhnya aku sungguh bersyukur di atas segala nikmat yg Kau berikan kepadaku. Terima kasih juga kerana memberi aku kesihatan utk aku meneruskan urusan sehari2an. Ampunkan segala dosa2ku Ya Allah. Berilah aku petunjukMu Ya Allah.


from now on:
no one can hurt me
no one can make me cry
no one can make me angry
no one can make me down
no one can make me frustrated
no one can judge me
no one can blame me

EXCEPT ALLAH

only ALLAH who can hurt me
only ALLAH who can make me cry
only ALLAH who can make me angry
only ALLAH who can make me down
only ALLAH who can make me frustrated
only ALLAH who only can judge me
only ALLAH who can blame me

and only ALLAH can make me H A P P Y


Apr 17, 2011

thanks ALLAH, thanks dear..

2 comments:
ternyata, meluahkan apa yang terpendam, satu step yang sangat membantu mendapatkan jawapan & juga menenangkan jiwa. Semalam aku rasa sedih, serba tak kena, runsing, gelisah...aku post lagu-lagu sedih di FB wall.

as usual, my dear Asyraf ask me why i'm behaving like that.
and aku pulak, pantang ditegur,ditanya, memang menangislah. Dari dulu sampai sekarang, aku memang tak reti nak bercerita masalah aku dengan sesiapa,even my parents or sape2 yang close dengan aku. Aku lebih suka pendamkan & selesaikannya sendiri. So even I choose wrong decision, I wouldn't blame anyone except MYSELF. And I'll figure out, what my mistake & why I choose that decision in a first place.

One night with him, luahkan segala yang terpendam, share everything, I'm so relieve and the best part is, I think....He's the one for me..hehe. Meluahkan tu satu hal + menangis bagai nak rak,puas sangat dpt meluahkan apa yang terbuku di hati ni. Dear Asyraf.. you always the best, never disappointed me. You know what apa yang aku suka tentang dia? He's very supportive & He is full of advices & guides. His word make me believe that we own our life. Selain menjadi hambaNya, akur dengan takdirNya, kita juga harus terus berusaha utk jadi lebih baik. 

Bak kata dia 'Biaq kita berubah slow2 drpd xbrubah langsung, and every mistake yang kita buat, kita sedaq & kita muhasabah balik diri kita, awat kita buat lagu tu, apa yang ptut kita buat utk avoid benda tu, sekurang2nya kita sedaq daripada tak sedaq2 entah kemana.'
( dia orang Penang, so mcm tu la jadinya,hihi )

teringat plak ada status one of my BFF kt wall FB dia,berbunyi mcm ni:
*
*
*
*
*
*
*
prnh x trlints dhati "sy tau prkara ni tetp dosa wlau nmpk base je di zmn skrg ni" sdih rsa ati ini klau tu cume trlints dhati anda je n anda x wt tindakn utk brubh pe2.anda tau x tu la hidayh yg ALLAH berikn utk anda brubh n sdari ksilpn anda.tp anda x ambil pluang itu.ALLAH pun bleh trik balik hidayh tu.ANDA??adakh nk trus leka dgn dunia n bisikn syaitn smata2?

lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
setiap kali kita ditimpa dugaan, kita lalui lah dgn tabah dan redha,,klau kita nk bandingkan dugaan kita hadapi dgn dugaan rasulullah pada zaman dulu, mmg jauh bezanya..ALLAH uji kita kerana ALLAH sayangkan kita kan....YA ALLAH,tabahlah hati hamba-MU ini dalam menempuh segala dugaan yang ku hadapi ini....Amiiin....senyuman di sebalik kesedihan...air mata...

lagi
*
*
*
*

*
*
*
*
Janji Allah kepada hamba-Nya, besar mana pun dosa yang kamu lakukan, lagi besar pengampunan Allah. Selangkah kita menuju Allah, 10 langkah Allah akan datang kepada kita. 

 itulah kita manusia, selalu alpa & lalai. Bila senang kita lupa Dia,bila susah baru la kita nak ingat Dia. Guys...ALLAH itu Maha Mengetahui, Maha Mendengar, Maha Pengampun. Sebagai hambaNya, kita jangan lupakan Dia, susah senang....ingat Dia. Bila senang, jgn lupa mensyukuri apa yang Dia bagi, bila susah, jangan jemu utk minta bantuanNya. Kalo bukan kita yang ubah diri kita sendiri,siapa nak ubahkan...??
Sama2 la kita renungkan...

wahh,,tetiba jer aku wat entry mcm ni kan. Macam gaya bru insaf..hehe. Memang insaf pun, SAYA SAYANG ALLAH.

 
:: Even I'm secretive type, but...if someone know how to get in to me, I will start sharing everything..but..but....just the right one. And this 'the right one' is not just ONE, could be more than ONE ::


Apr 16, 2011

undefined 2

No comments:
i don't know what else i should you
keep fighting with my own feeling

and today, i made my decision
the decision...same decision
that decision always burn with my own action

keep doing the same thing
what i really want??

just like now, i'm the one who waiting
wondering, thinking...
WHAT YOU WANT??
WHAT DO YOU REALLY WANT??

so such a stupid girl!!!

myTaG

ABAH (1) ADAM (2) ADVICE (5) AFF SUZUKI (2) AGAMA (13) AIDILFITRI (1) ALHAMDULILLAH (5) ALLAH (11) ANNOYING (1) ARTIST (6) BEAUTY (2) BENCANA (1) BEST (3) BFF (6) BIG (1) BINATANG (1) BIRTHDAY (6) BISNES (2) BLOGGER (4) BLOGWALKING (2) BLOUSE (1) BOLA (2) BULLY (1) BURDEN (1) BUS (2) BUSINESS (1) CANCER (1) CANTIK (3) CARE (2) CELEBRATION (2) CHOICE (5) CINTA (4) COMEL (2) CONCERN (3) CONGRATS (2) COUPON (1) COUSIN (2) CRIME (1) CRY (6) CUTE (3) CYBERSECURITY (1) DEMI LOVATO (1) DESPRATE (1) DESTINY (3) DISSAPOINTED (1) DOA (3) DOUBT (1) DRAMA (2) EAT (2) ENTERTAINMENT (1) ETIKA (1) EXAM (4) EXERCISE (1) FACE (2) FAITH (2) FAKE (2) FAMILY (32) FAMLY (1) FAT (1) FAVORITE (1) FEELING (7) FELINNA BEAUTY (1) FIFA (2) FINAL (1) FIX (2) FOOD (8) FORGIVE (1) FREE (2) FRIEND (11) FTMK (1) FUN (1) GADGET (2) GAME (1) GASTRIK (2) GEMUK (2) GILA (1) GIVEAWAY (2) GSC AEON Bandaraya Melaka (1) GUIDE (1) GUNUNG (1) HAPPINESS (1) HAPPY (7) HARAM (1) HARI RAYA (6) HATE (1) HATI (12) HAWA (5) HEART (5) HEAVY (1) HIKING (1) HOLIDAY (3) HOME (3) HOPING (2) HUNGRY (1) HURT (6) INFO (20) ISLAM (1) ISLAMIC (16) JEANS (1) JENAYAH (1) JIWA (4) JODOH (1) JOKE (2) JUDGEMENT (2) JUNIOR (1) KAHWIN (1) KAMBING (1) KARMA (1) KEK (1) KENANGAN (2) KIDS (1) KL (1) KUIH (1) KUPON (1) LAPAR (1) LAPPY (1) LAUGH (3) LELAKI (1) LIE (2) LIFE (20) LIVERPOOL (1) LOVE (31) LUCK. RINDU (2) LUNCH (2) MAAL HIJRAH (1) MAD (2) MALAYSIA (2) MCD (1) MELAKA (6) MENANGIS (1) MENU (1) MERCY (1) MERLIN (1) MISTAKE (1) MITC (1) MOONSON (1) MOTHER (2) MOVIE (1) MUFFIN (1) MUSIC VIDEO (12) MUSLIMAH (1) MYSELF (4) NASI (1) NASI CAMPUR (1) NASIHAT (1) NETWORK (1) NEW (2) NEW YEAR (1) NIGHT (1) NIKAH (1) ONE (1) OPEN HOUSE (1) OTHER (1) OVERDOSE (1) OWL (1) PAIN (2) PARIS (1) PAST (1) PC FAIR (1) PEDAS (1) PENGANTIN (1) PEOPLE (2) PERANTAU (1) PEREMPUAN (1) PESANAN (2) PHONE (2) POEM (2) PRAYER (2) PRECIOUS (1) PRESSURE (2) PRICE (1) PUASA (4) QUESTION (1) QUOTES (1) RAIN (2) RAPE (1) RASULULLAH (1) REASON (1) REGRET (1) RELATIONSHIP (2) REVENGE (1) REVISE (1) REZEKI (3) RINDU (1) ROGOL (1) ROKOK (1) ROMANCE (1) RUN (1) SABAR (2) SACRIFICE (3) SAD (5) SCREENING (1) SECURITY (1) SEDIH (2) SEGMENT (3) SELFISH (1) SEMESTER (3) SENSE (1) SENSITIVE (1) SHARE (2) SHOWROOM (2) SIGNTECH (1) SINETRON (1) SISTER (1) SLEEP (2) SMILE (5) SNAPSHOT (1) SOGO (1) SONG (1) SPANISH (1) SPECIAL (1) SPORT (5) STORM (1) STRENGTH (7) STRESS (1) STUDY (6) SUNNAH (1) SUNSHINE (1) SUPER (1) SUPPORTIVE (1) SURAH (1) SWEET (2) SYARIAT (1) SYUKUR (2) TENSION (1) TERENGGANU (4) TIDUR (1) TIKCKET (1) TIRED (1) TORN (1) TRAVEL (3) TRIP (1) TV (2) UMUR (1) UNDEFINED (1) UNDERSTANDING (1) UNHAPPY (1) UTEM (6) VAMPIRE DIARIES (1) VD (1) WANITA (4) WASTED (1) WEDDING (7) WOMEN (2)