blog tune

Followers

Aug 2, 2012

akhirnya... finally...

Ya Allah, leganya perasaan ni lepas habis presentation tadi. Walaupun tidak selancar yang diharapkan tapi semuanya berjalan dengan lancar. Dr. Gede sempat buat recommendation suruh aku betul betul belajar AI buat sampai mathematical algorithm, buat programming guna MatLab, put some data yang aku dah collect then run the algorithm, baru feel katanya.... Wahh, dengar memang macam gempak tapi tuan badan je tahu nak meletup kepala study case pasal AI dan Bio-Inspired ni. Apapun, terima kasih buat Dr. Abdul Samad yang terlalu banyak beri tunjuk ajar, nasihat dan dorongan sehinggalah ke tahap di mana aku berada sekarang, terima kasih penasihat akademikku!!

Hopefully hari ni takda la siapa siapa rosakkan mood aku yang happy giler melambung tinggi senyum sampai ke telinga ni. Apa taknyer, selepas 3 tahun aku belajar, finally it comes to an end. Tak lari daripada perancangan akademik masa mula mula masuk UTeM dulu. Macam macam dah aku lalui sepanjang 3 tahun ni, tetapi, segala kepahitan itu sudah terbalas dengan kemanisan yang aku rasakan sekarang, hanya Allah Maha Tahu perasaanku ini. Terima Kasih Ya Allah kerana mengizinkan aku untuk berada pada tahap di mana aku berada sekarang, hanya dengan izinMu Ya Allah. Sesungguhnya Engkaulah sebaik baik perencana lagi Maha Mengetahui segala yang di bumi dan juga di langit, Syukran :)



Pagi tadi lepas sahur, aku ada online kejap. Jenguk jenguk kat group "UTeM Student Online Marketplace" then nampak ada orang nak jual kucing parsian. Comeeyyy gilerrrzzz!! Actually, dalam minggu ni, selalu jugak la ada perasaan nak ada pet sendiri, tetibe ternampak plak post kucing parsian comel tu. Kan best kalau ada insan nak belikan untuk saya,huhuuu.. Parsian...mahal la skit, RM400. Mana nak cekau bnyak tu, hukhuk. So macam melepas je la nak beli kucing tu..

COMEL KAN KAN KAN KAN @@

No comments:

Post a Comment

myTaG

ABAH (1) ADAM (2) ADVICE (5) AFF SUZUKI (2) AGAMA (13) AIDILFITRI (1) ALHAMDULILLAH (5) ALLAH (11) ANNOYING (1) ARTIST (6) BEAUTY (2) BENCANA (1) BEST (3) BFF (6) BIG (1) BINATANG (1) BIRTHDAY (6) BISNES (2) BLOGGER (4) BLOGWALKING (2) BLOUSE (1) BOLA (2) BULLY (1) BURDEN (1) BUS (2) BUSINESS (1) CANCER (1) CANTIK (3) CARE (2) CELEBRATION (2) CHOICE (5) CINTA (4) COMEL (2) CONCERN (3) CONGRATS (2) COUPON (1) COUSIN (2) CRIME (1) CRY (6) CUTE (3) CYBERSECURITY (1) DEMI LOVATO (1) DESPRATE (1) DESTINY (3) DISSAPOINTED (1) DOA (3) DOUBT (1) DRAMA (2) EAT (2) ENTERTAINMENT (1) ETIKA (1) EXAM (4) EXERCISE (1) FACE (2) FAITH (2) FAKE (2) FAMILY (32) FAMLY (1) FAT (1) FAVORITE (1) FEELING (7) FELINNA BEAUTY (1) FIFA (2) FINAL (1) FIX (2) FOOD (8) FORGIVE (1) FREE (2) FRIEND (11) FTMK (1) FUN (1) GADGET (2) GAME (1) GASTRIK (2) GEMUK (2) GILA (1) GIVEAWAY (2) GSC AEON Bandaraya Melaka (1) GUIDE (1) GUNUNG (1) HAPPINESS (1) HAPPY (7) HARAM (1) HARI RAYA (6) HATE (1) HATI (12) HAWA (5) HEART (5) HEAVY (1) HIKING (1) HOLIDAY (3) HOME (3) HOPING (2) HUNGRY (1) HURT (6) INFO (20) ISLAM (1) ISLAMIC (16) JEANS (1) JENAYAH (1) JIWA (4) JODOH (1) JOKE (2) JUDGEMENT (2) JUNIOR (1) KAHWIN (1) KAMBING (1) KARMA (1) KEK (1) KENANGAN (2) KIDS (1) KL (1) KUIH (1) KUPON (1) LAPAR (1) LAPPY (1) LAUGH (3) LELAKI (1) LIE (2) LIFE (20) LIVERPOOL (1) LOVE (31) LUCK. RINDU (2) LUNCH (2) MAAL HIJRAH (1) MAD (2) MALAYSIA (2) MCD (1) MELAKA (6) MENANGIS (1) MENU (1) MERCY (1) MERLIN (1) MISTAKE (1) MITC (1) MOONSON (1) MOTHER (2) MOVIE (1) MUFFIN (1) MUSIC VIDEO (12) MUSLIMAH (1) MYSELF (4) NASI (1) NASI CAMPUR (1) NASIHAT (1) NETWORK (1) NEW (2) NEW YEAR (1) NIGHT (1) NIKAH (1) ONE (1) OPEN HOUSE (1) OTHER (1) OVERDOSE (1) OWL (1) PAIN (2) PARIS (1) PAST (1) PC FAIR (1) PEDAS (1) PENGANTIN (1) PEOPLE (2) PERANTAU (1) PEREMPUAN (1) PESANAN (2) PHONE (2) POEM (2) PRAYER (2) PRECIOUS (1) PRESSURE (2) PRICE (1) PUASA (4) QUESTION (1) QUOTES (1) RAIN (2) RAPE (1) RASULULLAH (1) REASON (1) REGRET (1) RELATIONSHIP (2) REVENGE (1) REVISE (1) REZEKI (3) RINDU (1) ROGOL (1) ROKOK (1) ROMANCE (1) RUN (1) SABAR (2) SACRIFICE (3) SAD (5) SCREENING (1) SECURITY (1) SEDIH (2) SEGMENT (3) SELFISH (1) SEMESTER (3) SENSE (1) SENSITIVE (1) SHARE (2) SHOWROOM (2) SIGNTECH (1) SINETRON (1) SISTER (1) SLEEP (2) SMILE (5) SNAPSHOT (1) SOGO (1) SONG (1) SPANISH (1) SPECIAL (1) SPORT (5) STORM (1) STRENGTH (7) STRESS (1) STUDY (6) SUNNAH (1) SUNSHINE (1) SUPER (1) SUPPORTIVE (1) SURAH (1) SWEET (2) SYARIAT (1) SYUKUR (2) TENSION (1) TERENGGANU (4) TIDUR (1) TIKCKET (1) TIRED (1) TORN (1) TRAVEL (3) TRIP (1) TV (2) UMUR (1) UNDEFINED (1) UNDERSTANDING (1) UNHAPPY (1) UTEM (6) VAMPIRE DIARIES (1) VD (1) WANITA (4) WASTED (1) WEDDING (7) WOMEN (2)