blog tune

Followers

Apr 30, 2011

2nd PAPER - Done!!

 Happy Birthday To You~~
Happy Birthday To You~~
Happy Birthday To Dear Mak~~~
Happy Birthday To You~~



hello hello hello guys, buat apa tu? yang duk kat rumah mesti tengah tengok TV kan,,,layan berita ke..kartun ker..apa2 je la, yg penting lagi seronok daripada aku yg terperap je kat hostel ni..boring sangat..hukhuk :(

my Asyraf tak available buat masa skrg, so takda sape nak layan kerenah saya buat masa ni.. Haha.. dia g Lumut, Perak.. ada family gathering kat Hotel Sweet Garden Golf Resort. Have Fun Dear :)
MISS YOU (^_^)

petang tadi, setel sudah paper final aku yg kedua..
Network Analysis & Design terbaekk, hope tak jumpa lagi yer.. Haha..


so 3 more paper to go, so miserable..
nak tahu kenapa miserable?? sbb housemate aku yg lain sume dah packing2 barang dari pagi tadi lg.. tinggal kami berempat je lagi drpd 12 orang. Aku balik exam petang td, diorang sume siap dah enjoy2 kat MIBC main bowling pastu jalan2 kat ekspo. Ekspo mana x sure plak aku.. Seronok kan tgk gelagat org dah hbis paper final...

petang tadi, lepas siap2 nak g exam, dduk depan laptop, pe lagi kan...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TADAAAA !!!


aikk..kenapa monyok?? sebab....sesangat MENGANTUK dan letih OTAK menghafal Network Analysis & Design...waaaaaa~~~~~
lepas dah SNAP! sana SNAP! sini, tiba2 teringat, "eh..exam jap g kat mana ekk??"
nmpak sgt x hafal jadual exam kan?? Hahaha...
amek slip exam...then tgk..OoOOooo, PBPI jekk
usha punya usha, tilik  punya tilik, aku baru perasan yang......


DIUMUMKAN bahawa....
pada semester ini, Cik Nor'ain didapati.....












































































































































































































































































tidak akan menduduki mana2 paper final beliau di DEWAN BESAR UTeM
hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha
hahahahahahahahaahahahhaahhahahahahahahahahahah
hahahaahhahahahahhhahahahahahaha!!!!!!!

p/s: dah bnyak hari aku stay up utk final, jerawat yg tak di undang sibuk je nk menyinggah ke muka aku....sakit taw,hukhuk ;(


my roomate, Jazira a.k.a Jajigha
suka dia dapat penuhkan laptop aku ni ea..
ni dia punya marka, Capyt punya pasal la ni, lama sgt tggu dia nak mai jemput puteri jajigha ni haaa... kena babab bru taw!! anyway Jaz...NAH!!!


7 comments:

  1. HAhHAhAhhAhhahahhaaAA~ NICE~!!

    ReplyDelete
  2. eh, baru second paper ke kak ain?

    ReplyDelete
  3. a'ah muslim...
    bru second paper...
    WAN is my 3rd paper...
    then ada lg dua paper....hukhuk

    ReplyDelete
  4. hye.. sorry pasal code pic x nak bagi enlarge 2 saya lupa macam mana buat.. tapi u leh rujuk kat blog ni..

    http://c33ram00n.blogspot.com/2009/02/tutorial-disable-copy-image.html

    ReplyDelete
  5. Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete

myTaG

ABAH (1) ADAM (2) ADVICE (5) AFF SUZUKI (2) AGAMA (13) AIDILFITRI (1) ALHAMDULILLAH (5) ALLAH (11) ANNOYING (1) ARTIST (6) BEAUTY (2) BENCANA (1) BEST (3) BFF (6) BIG (1) BINATANG (1) BIRTHDAY (6) BISNES (2) BLOGGER (4) BLOGWALKING (2) BLOUSE (1) BOLA (2) BULLY (1) BURDEN (1) BUS (2) BUSINESS (1) CANCER (1) CANTIK (3) CARE (2) CELEBRATION (2) CHOICE (5) CINTA (4) COMEL (2) CONCERN (3) CONGRATS (2) COUPON (1) COUSIN (2) CRIME (1) CRY (6) CUTE (3) CYBERSECURITY (1) DEMI LOVATO (1) DESPRATE (1) DESTINY (3) DISSAPOINTED (1) DOA (3) DOUBT (1) DRAMA (2) EAT (2) ENTERTAINMENT (1) ETIKA (1) EXAM (4) EXERCISE (1) FACE (2) FAITH (2) FAKE (2) FAMILY (32) FAMLY (1) FAT (1) FAVORITE (1) FEELING (7) FELINNA BEAUTY (1) FIFA (2) FINAL (1) FIX (2) FOOD (8) FORGIVE (1) FREE (2) FRIEND (11) FTMK (1) FUN (1) GADGET (2) GAME (1) GASTRIK (2) GEMUK (2) GILA (1) GIVEAWAY (2) GSC AEON Bandaraya Melaka (1) GUIDE (1) GUNUNG (1) HAPPINESS (1) HAPPY (7) HARAM (1) HARI RAYA (6) HATE (1) HATI (12) HAWA (5) HEART (5) HEAVY (1) HIKING (1) HOLIDAY (3) HOME (3) HOPING (2) HUNGRY (1) HURT (6) INFO (20) ISLAM (1) ISLAMIC (16) JEANS (1) JENAYAH (1) JIWA (4) JODOH (1) JOKE (2) JUDGEMENT (2) JUNIOR (1) KAHWIN (1) KAMBING (1) KARMA (1) KEK (1) KENANGAN (2) KIDS (1) KL (1) KUIH (1) KUPON (1) LAPAR (1) LAPPY (1) LAUGH (3) LELAKI (1) LIE (2) LIFE (20) LIVERPOOL (1) LOVE (31) LUCK. RINDU (2) LUNCH (2) MAAL HIJRAH (1) MAD (2) MALAYSIA (2) MCD (1) MELAKA (6) MENANGIS (1) MENU (1) MERCY (1) MERLIN (1) MISTAKE (1) MITC (1) MOONSON (1) MOTHER (2) MOVIE (1) MUFFIN (1) MUSIC VIDEO (12) MUSLIMAH (1) MYSELF (4) NASI (1) NASI CAMPUR (1) NASIHAT (1) NETWORK (1) NEW (2) NEW YEAR (1) NIGHT (1) NIKAH (1) ONE (1) OPEN HOUSE (1) OTHER (1) OVERDOSE (1) OWL (1) PAIN (2) PARIS (1) PAST (1) PC FAIR (1) PEDAS (1) PENGANTIN (1) PEOPLE (2) PERANTAU (1) PEREMPUAN (1) PESANAN (2) PHONE (2) POEM (2) PRAYER (2) PRECIOUS (1) PRESSURE (2) PRICE (1) PUASA (4) QUESTION (1) QUOTES (1) RAIN (2) RAPE (1) RASULULLAH (1) REASON (1) REGRET (1) RELATIONSHIP (2) REVENGE (1) REVISE (1) REZEKI (3) RINDU (1) ROGOL (1) ROKOK (1) ROMANCE (1) RUN (1) SABAR (2) SACRIFICE (3) SAD (5) SCREENING (1) SECURITY (1) SEDIH (2) SEGMENT (3) SELFISH (1) SEMESTER (3) SENSE (1) SENSITIVE (1) SHARE (2) SHOWROOM (2) SIGNTECH (1) SINETRON (1) SISTER (1) SLEEP (2) SMILE (5) SNAPSHOT (1) SOGO (1) SONG (1) SPANISH (1) SPECIAL (1) SPORT (5) STORM (1) STRENGTH (7) STRESS (1) STUDY (6) SUNNAH (1) SUNSHINE (1) SUPER (1) SUPPORTIVE (1) SURAH (1) SWEET (2) SYARIAT (1) SYUKUR (2) TENSION (1) TERENGGANU (4) TIDUR (1) TIKCKET (1) TIRED (1) TORN (1) TRAVEL (3) TRIP (1) TV (2) UMUR (1) UNDEFINED (1) UNDERSTANDING (1) UNHAPPY (1) UTEM (6) VAMPIRE DIARIES (1) VD (1) WANITA (4) WASTED (1) WEDDING (7) WOMEN (2)