blog tune

Followers

Mar 4, 2011

seksa bulanan

Salam semua, mcm biasa laa...faham2 j la mksud 'seksa bulanan' tu..
nk tahu lebih lanjut, klik sini :)
every month memg sakit yg sama & masalah yg sama. Kadang2 dh xlarat dh sangat nk menanggung semua ni tp actually xbaik merugut. Semuanya dh di aturkan olehNya..sbg hambaNya, follow je laa :)

bila dh sakit, satu apa pun xlah nk buat. Yelaa..cm na nk buat keje, bangun pun xlarat..sakit gila kot, 'rasa nk cabut perut ni'.. (ni la ungkapan yg selalu aku sebut tiap2 bulan bila sakit).
tido malam xyah cite laa, memg tergnggu.. xleh tido langsung mlm smlm, sakit sgt..air mata slalu menemai,hukhuk :( ADUHH,,class full smpai petang, cmne aku nk lalui ni.. ada appointment lg..bangun pagi td, sakit semakin menjadi2..so..NO OTHER OPTION, I have go to clinic. Thanks Asyraf dear, dia bawak I pergi klinik UTeM pagi td. Got MC.

Mcm yg you guys semua tahu, I HATE PILLS VERY VERY MUCH. Memg I x suka makan ubat, sbb xreti nk telan pil & sbb ubat tu pahit..of coz..
TAPI>>>> bila time je 'seksa bulanan' ni, xda sape suruh I mkn ubat pun, I akan mkn. Tanpa paksa. Dengan rela hati.hahaha.. 
Ini menunjukkan sakitnya teramatlah sgt.. Mcm biasa pil Ponstan la menjadi membunuh sakit2 yg i rasa ni, kalo xda Ponstan ni, merana la I sepanjang hari dgn 'seksa bulanan' ni. Bila Ponstan ni dh masuk perut I, hilang semua sakit & mata I mula lah keberatan..efek Ponstan..layannn..

senja baru bangun, hbis sakit kpla I sbb tido lama sgt tp lega sgt sbb cramp tu dh hilang buat seketika. Tunggu je la ia menyerang lg dlm bbrpa jam seterusnya & FYI, di saat sy menaip entry ini, saya sgt sakit. IT ATTACKS ME AGAIN!! How I'm going to sleep?? waaaaaa!!!!
Wish ME All the Best guys!!
harap2 dapat lah TIDO lepas mkn Panston 

:: Wassalam ::

2 comments:

  1. ciannya kak ain...xpe2, dah kawen nt mungkin ok la kot...

    ReplyDelete
  2. hope so...
    every month kena lalui smua ni.
    kdg2 penat dh nk kena klinik amek MC..
    terpaksa pegi, sbb ada cls tetap berjalan sprt biasa.. xkn la every month nk kena ponteng cls tanpa MC...huhuhu

    ReplyDelete

myTaG

ABAH (1) ADAM (2) ADVICE (5) AFF SUZUKI (2) AGAMA (13) AIDILFITRI (1) ALHAMDULILLAH (5) ALLAH (11) ANNOYING (1) ARTIST (6) BEAUTY (2) BENCANA (1) BEST (3) BFF (6) BIG (1) BINATANG (1) BIRTHDAY (6) BISNES (2) BLOGGER (4) BLOGWALKING (2) BLOUSE (1) BOLA (2) BULLY (1) BURDEN (1) BUS (2) BUSINESS (1) CANCER (1) CANTIK (3) CARE (2) CELEBRATION (2) CHOICE (5) CINTA (4) COMEL (2) CONCERN (3) CONGRATS (2) COUPON (1) COUSIN (2) CRIME (1) CRY (6) CUTE (3) CYBERSECURITY (1) DEMI LOVATO (1) DESPRATE (1) DESTINY (3) DISSAPOINTED (1) DOA (3) DOUBT (1) DRAMA (2) EAT (2) ENTERTAINMENT (1) ETIKA (1) EXAM (4) EXERCISE (1) FACE (2) FAITH (2) FAKE (2) FAMILY (32) FAMLY (1) FAT (1) FAVORITE (1) FEELING (7) FELINNA BEAUTY (1) FIFA (2) FINAL (1) FIX (2) FOOD (8) FORGIVE (1) FREE (2) FRIEND (11) FTMK (1) FUN (1) GADGET (2) GAME (1) GASTRIK (2) GEMUK (2) GILA (1) GIVEAWAY (2) GSC AEON Bandaraya Melaka (1) GUIDE (1) GUNUNG (1) HAPPINESS (1) HAPPY (7) HARAM (1) HARI RAYA (6) HATE (1) HATI (12) HAWA (5) HEART (5) HEAVY (1) HIKING (1) HOLIDAY (3) HOME (3) HOPING (2) HUNGRY (1) HURT (6) INFO (20) ISLAM (1) ISLAMIC (16) JEANS (1) JENAYAH (1) JIWA (4) JODOH (1) JOKE (2) JUDGEMENT (2) JUNIOR (1) KAHWIN (1) KAMBING (1) KARMA (1) KEK (1) KENANGAN (2) KIDS (1) KL (1) KUIH (1) KUPON (1) LAPAR (1) LAPPY (1) LAUGH (3) LELAKI (1) LIE (2) LIFE (20) LIVERPOOL (1) LOVE (31) LUCK. RINDU (2) LUNCH (2) MAAL HIJRAH (1) MAD (2) MALAYSIA (2) MCD (1) MELAKA (6) MENANGIS (1) MENU (1) MERCY (1) MERLIN (1) MISTAKE (1) MITC (1) MOONSON (1) MOTHER (2) MOVIE (1) MUFFIN (1) MUSIC VIDEO (12) MUSLIMAH (1) MYSELF (4) NASI (1) NASI CAMPUR (1) NASIHAT (1) NETWORK (1) NEW (2) NEW YEAR (1) NIGHT (1) NIKAH (1) ONE (1) OPEN HOUSE (1) OTHER (1) OVERDOSE (1) OWL (1) PAIN (2) PARIS (1) PAST (1) PC FAIR (1) PEDAS (1) PENGANTIN (1) PEOPLE (2) PERANTAU (1) PEREMPUAN (1) PESANAN (2) PHONE (2) POEM (2) PRAYER (2) PRECIOUS (1) PRESSURE (2) PRICE (1) PUASA (4) QUESTION (1) QUOTES (1) RAIN (2) RAPE (1) RASULULLAH (1) REASON (1) REGRET (1) RELATIONSHIP (2) REVENGE (1) REVISE (1) REZEKI (3) RINDU (1) ROGOL (1) ROKOK (1) ROMANCE (1) RUN (1) SABAR (2) SACRIFICE (3) SAD (5) SCREENING (1) SECURITY (1) SEDIH (2) SEGMENT (3) SELFISH (1) SEMESTER (3) SENSE (1) SENSITIVE (1) SHARE (2) SHOWROOM (2) SIGNTECH (1) SINETRON (1) SISTER (1) SLEEP (2) SMILE (5) SNAPSHOT (1) SOGO (1) SONG (1) SPANISH (1) SPECIAL (1) SPORT (5) STORM (1) STRENGTH (7) STRESS (1) STUDY (6) SUNNAH (1) SUNSHINE (1) SUPER (1) SUPPORTIVE (1) SURAH (1) SWEET (2) SYARIAT (1) SYUKUR (2) TENSION (1) TERENGGANU (4) TIDUR (1) TIKCKET (1) TIRED (1) TORN (1) TRAVEL (3) TRIP (1) TV (2) UMUR (1) UNDEFINED (1) UNDERSTANDING (1) UNHAPPY (1) UTEM (6) VAMPIRE DIARIES (1) VD (1) WANITA (4) WASTED (1) WEDDING (7) WOMEN (2)